My first entry of wishlist

Salam,

Tak pernah-pernah nak buat wishlist dalam hidup and write down kat blog 😀 tetiba nak buat jugak, since ramai jerk bloggers buat wishlist kan…teringin dong!.. Kalau female bloggers, of courselah normally they will wish something relating to their hobbies. Like, macam beli handbags ker, kasut ker, baju ker or anything. Unlike male bloggers, dia orang punya wishlist mesti extreme skit like nak kumpu duit kahwen ker 😀 , nak ada girlfriends ker (upsss!)..nak ada kamera ker…eh..tapi itu bukan macam wishlsit kan..itu macam impian (dreams)…

Tak kesahlah…So, kali ini for the first time ever entry for wishlist, down listed here would be my wishlist or perhaps dreams for me to have since I entitled as a preggy mum..uhu… 😀

*Drum rollsss please*

So the first and the ultimate wishlist mesti nak dapat iyalah…cheng-jeceng….

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Handbag Gucci…eh silap lerrr..ngeh..ngeh..ngeh

Telur penyu…Yesssss I am craving for telur penyu….I have told my mum to get me telur penyu…nanti balik kampung nak makan…Because last 2 days, my mum asked me what foods that I am craving for this time..tetiba cakap kat dia Telur Penyu…terkejut…

Lepas tu

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ah ni ah burger Ramly…burger Ramly takkan sama dengan burger yang ada kat ostroliani…burger Ramly yang paling ummmmp….hehehehhehehehehehehe

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

last but not least

SOTO ayam…yes my fav food of all time…

Ah itulah dia my wishlist yang sangat murah…lebih murah dari beg gucci…kan yang…..ngeh..ngeh..ngeh..(I’ll know my hubby will read this)

Apapun selamat beribadat..hari ini hari Jummat..berdoa padari hari Jumaat, insyaALLAH mudah dimakbulkan…mudah-mudahan…

All pics courtesy of Google images

Advertisements