Barang dah sampai

Yeah! barang dah sampai tadi. Gembira rasa. Ingatkan tak akan sampai. Takut alamak salah bagi or whatsoever lah kan. And satu lagi kat sini pekerja Post Australia tengah mogok. tu yang ingat tak sampai. Alhamdullilah sampai juga parcel tu. Oh ya semalam siap email lagi dengan seller tu tanya napa lambat sampai. Nasib baik seller tu baik and bagi jawapan yang munasabah dan bernas 😀

Ermm apa yang kecoh-kecoh sangat tu, sampai tak sabar dengan benda tu?

Sebenarnyer saya beli underscarf, yang ni…..

sowy model tak comei 😛 aha

Senang skit kalau nak pakai shawl, tutup leher dan yang penting scarfni cotton dan lembut dan sejuk. Alhamdullilah. Selamani plan nak beli kat Msia, tapi memandangkan kena tranfer duit melalui bank ke bank, pulak tu kena tolak banyak kat akaun, tu yang beli kat seller yang ada paypal. Senang sikit. So, this scarf I bought from UK. Dari Hijabonline..murah dan memang berbaloi!

Nak tahu semalam buat cupcakes..uhhhh penat seh..tapi tak nak ceta skang..ceta next entry lah ek….

Ok, have a good day ahead

regards

Advertisements