Apa cerita yer?

Assalamualaikum,

Lamanyer tak mencoret di blog. Disebabkan kesibukan dengan study dan juga sibuk dengan anak kedua, makanyer 24 jam yang dikurniakan Allah itu macam kurang mencukupi….Lagi pula, tengah nak finalise semua kerja. Sungguh memang mencabar studyni. Kadang-kala kitani yakin dengan apa yang kita buat, kadang tak pula. Inilah yang berlaku dengan saya sekarangni. Walaupun kerja saya dah siap, supervisor pula ada kerja lain. Tergugat iman saya. Kekadang dalam hati macam nak menjerit pun ada, nak menangis pun ada (menangis dah banyak kali)…dan macam-macam perasaan lagi. Kadang-kala terfikir, adakah keputusan yang dibuat selama ni bukan yang terbaik? Ok lupakan tentang studyni…benda ni akan berlaku…it keep on going to happen…unless dua-dua (SV & Student) pihak dah puas hati dengan kerja masing-masing then boleh submit.

Alright, baby Kafeel dah checkup hari tu dan buat immunisation. Alhamdullilah, dia dah semakin Bam-Bam (tembam)..Nuha pula vocab BI dah semakin banyak yang dipelajari, Hubby setakat ini banyak membantu saya dengan kerja rumah and baby…Oh, so many things need to settle…Kekadang tu tak tertanggung….

Mudah-mudahan…Allah permudahkan segala!

Sampai jumpa lagi dicoretan yang lain

p/s: Balik Msia for sister’s wedding…but still contemplating nak balik terus ke tak..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s